Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη 23χρονου στην Λεμεσό – Έκλεψε 3.740 ευρώ από 27χρονο υπό την...

Σύλληψη 23χρονου στην Λεμεσό – Έκλεψε 3.740 ευρώ από 27χρονο υπό την απειλή μαχαιριού

Χειροπέδες σε 23χρονο πέρασε χθες η Αστυνομία, ο οποίος φέρεται, μαζί με άλλα τρία πρόσωπα, να απέσπασε χρηματικό ποσό 3.740 ευρώ από 27χρονο, υπό την απειλή μαχαιριού.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον  27χρονο, ότι το βράδυ της 30ης Αυγούστου, την ώρα που επέστρεφε μαζί με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην επαρχία Λεμεσού, στην αυλή της οικίας βρίσκονταν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ύποπτος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες ζήτησαν χρήματα από τον παραπονούμενο, υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ παράλληλα εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού ακόμα τρία άγνωστα πρόσωπα. Στη συνέχεια, αφού οι δράστες απέσπασαν το συνολικό ποσό των 3.740 ευρώ, αποχώρησαν από την οικία.

Ο 23χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μαχαιροφορία, κατοχή επιθετικού οργάνου και απειλή χρήσης βίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ