Αρχική Τελευταία Νέα Έκρηξη Αριέλ – Τελευταίες Πληροφορίες: Ήταν η δεύτερη απόπειρα μέσα σε ένα...

Έκρηξη Αριέλ – Τελευταίες Πληροφορίες: Ήταν η δεύτερη απόπειρα μέσα σε ένα 24ωρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Πέμπτη, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία ότι άγνωστοι επιχείρησαν να θέσουν κακόβουλα φωτία σε ινστιτούτο αισθητικής το οποίο στεγάζεται στον 1ο όροφο του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, την Πέμπτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κάμερα του συστήματος ασφαλείας που είναι εγκατεστημένο στο κτήριο κατέγραψε τις κινήσεις αγνώστου ατόμου το οποίο πέταξε βόμβα μολότοφ στην είσοδο του ινστιτούτου. Από τη φωτία π[ροκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του ινστιτούτου.

Οι ζημιές έγιναν αντιληπτές το πρωί και οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χθες Πέμπτη η ώρα 08:48 το πρωί λήφθηκε αργοπορημένη κλήση για πυρκαγιά σε ινστιτούτο αισθητικής στην Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου, σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από μόνη της. Επηρέασε την είσοδο του ινστιτούτου καθώς επίσης και την μπογιά. Η Πυροσβεστική κλήθηκε από την Αστυνομία για την διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς. Μετά από εξέταση της σκηνής διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω εμπρησμού.

Η σημερινή έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς σημειώθηκε σε ώρα που αρκετός κόσμος μεταβαίνει στις εργασίες του.

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί της Τροχαίας προβαίνουν σε διευθετήσεις, κατευθύνοντας τους οδηγούς σε παρακείμενους δρόμους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα όποια προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

 

Πηγή: Philenews