Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Παραλίγο τραγωδία με 24χρονο σε παραλία- «Άρχισε να βυθίζεται επανειλημμένα

Λεμεσός: Παραλίγο τραγωδία με 24χρονο σε παραλία- «Άρχισε να βυθίζεται επανειλημμένα

Παραλίγο πνιγμός 24χρονου στην ακτή Ολυμπιών σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/07).

Σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λεμεσού, η ζωή του 24χρονου σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ναυαγοσωστών της περιοχής.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Ομίλου:

Ακόμα ένα περιστατικό Παρ ολίγον πνιγμού με 24χρονο άντρα Ασιατικής καταγωγής αυτή τη φορά, διαδραματίστηκε χθες η ώρα 18:45 σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από την παράλια.

Συγκεκριμένα οι 2 Ναυαγοσώστες μας του πόστου ΛΕΜ 15 στην ακτή Ολυμπιων ( έναντι Γ.Σ.Ο) αντελήφθησαν ότι άτομο που βρισκόταν στο νερό, άρχισε να βυθίζεται επανειλημμένα. Αμέσως χωρίς καθυστέρηση, επενέβησαν, προσεγγίζοντας το θύμα με Ναυαγοσωστική Λέμβο, όπου ο ένας εκ των δυο να πέφτει στο νερό και να περισυλλέγει τον άντρα και στην συνέχεια να τον ανεβάζουν και να τον μεταφέρουν με την Λέμβο στην ακτή με ασφάλεια.

Σωτήρια θεωρείται για ακόμα μια φορά η κίνηση από πλευράς Δήμου Λεμεσού να αυξήσει το ωράριο επιτήρησης λουόμενων με Ναυαγοσώστες σε 6:00 μέχρι 20:00 αντί για 10:00 με 18:00 όπως συνήθως παρέμενε εδώ και χρόνια.

Τις επόμενες Ημέρας,εκτός από τον Δήμο Λεμεσου που ειναι και ο μοναδικός μεχρι στιγμης που εφαρμόζει τα σώστα ωράρια επιτήρησης λουομένων σε τρία σημεία της δικαιοδοσίας του,ακόμη ένας Δήμος θα εφαρμόσει ωράρια Ανατολή-Δύση 6:00 μεχρι 20:00 σε δυο σημεία της επικρατειας του για τον μήνα Αύγουστο.

Μιλάμε για το Δήμο Αγ. Τυχωνα περιοχή Αμαθουντα οπου οι Ναυαγοσωστες του ΛΕΜ 6 (4seasons) και ΛΕΜ 7 (dream cafe) θα βρίσκονται στα πόστα τους με βαρδυες από τις 6 το πρωί μεχρι και τις 8 το απόγευμα για να μπορεί ο κάθε λουόμενος να απολαμβάνει το μπάνιο του με ασφάλεια!

Πηγή