Αρχική Τελευταία Νέα Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού 25 Σεπ. – 1η Οκτ. 2017

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού 25 Σεπ. – 1η Οκτ. 2017

Την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8.00 μ.μ πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο εκδήλωση μετονομασίας του σε Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».  Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους.

Την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Κινήματος Οικολόγων.

Την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο αριθμός εκπαιδευτικών του προγράμματος Erasmus.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοιχτού Σχολείου, ενώ στις 6.00 μ.μ. του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου τελετή βράβευσης του Δρ. Αμέρικου Αργυρίου από το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στο Φεστιβάλ Νέων που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κύπρου, στη μεγάλη αποβάθρα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης 1o Limassol Motor Show & Motion, στο παλιό λιμάνι.

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της Επαρχιακής ΄Ενωσης Κοινοτήτων Λεμεσού και Αναπτυξιακής Εταιρείας Λεμεσού Λτδ, στο Δημαρχείο ΄Υψωνα.

Στις 12.00 μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Καρϊσκάκειο ΄Ιδρυμα στο MyMall.

Από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 9.00 π.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ ο Δήμος διοργανώνει την εκδήλωση Fitness for all στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 9.00 π.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ ο Δήμος διοργανώνει αγώνες ποδοβόλεϋ στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου στις 9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα ακριβείας που διοργανώνει η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων και το Μουσείο Κλασικού Αυτοκινήτου, για φιλανθρωπικό σκοπό.  Εκκίνηση από την είσοδο του Ιδρύματος ΘΕΟΤΟΚΟΣ.