Αρχική Τελευταία Νέα Απαγωγή και επίθεση από δυο πρόσωπα εναντίον 25χρονου εξετάζει η Αστυνομία

Απαγωγή και επίθεση από δυο πρόσωπα εναντίον 25χρονου εξετάζει η Αστυνομία

Υπόθεση φερόμενης απαγωγής και επίθεσης διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων, με θύμα έναν 25χρονο από την Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 25χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Τρίτη, ενώ βρισκόταν σε όχημα που οδηγούσε άλλο πρόσωπο, στην Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και έριξε στο πρόσωπο του παραπονούμενου με σπρέι κάποιο υγρό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια, όταν επανήλθε, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε άλλη περιοχή, με δεμένα τα χέρια του και μαζί με τον οδηγό του οχήματος στο οποίο προηγουμένως επέβαινε βρισκόταν και δεύτερο πρόσωπο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 25χρονου στην Αστυνομία, φέρεται να τον απείλησαν ενώ τον κτύπησαν στο πρόσωπο με κάποιο εργαλείο, πιθανότατα, όπως είπε, σκεπάρνι. Ο 25χρονος κατάφερε να διαφύγει και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Επίσης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. 

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απαγωγής και επίθεσης, ξυλοδαρμού, απειλών, απειλής βιαιοπραγίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.