Αρχική Τελευταία Νέα Εστιατόριο με 250.000 φώτα LED προσφέρει γεύμα … κάτω από τα αστέρια

Εστιατόριο με 250.000 φώτα LED προσφέρει γεύμα … κάτω από τα αστέρια

Το Interstellar στην πόλη του Μεξικού εμπνέεται από τα άγνωστα στοιχεία του σύμπαντος και την ταινία του Christopher Nolan.

Ένα εστιατόριο με 250.000 φώτα LED προσφέρει γεύμα κάτω από τα αστέρια σε όσους κάθονται στον εσωτερικό του χώρο. Το Interstellar στην πόλη του Μεξικού εμπνέεται από τα άγνωστα στοιχεία του σύμπαντος και την ταινία του Christopher Nolan με το ίδιο όνομα και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ενθουσιώδες ντεκόρ με 250.000 φώτα LED διάσπαρτα στην κορυφή της οροφής και κατά μήκος των τοίχων.

Ο λεπτός φωτισμός τοποθετείται σε ένα μαύρο σκηνικό που εκτείνεται από την οροφή μέχρι το πάτωμα. Η αυστηρή αντίθεση δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμπειρία.

Ο σχεδιασμός του κτηρίου αναπτύχθηκε από τρεις εταιρείες: Almazán y Arquitectos Asociados, Concepto Taller de Arquitectura και Pin Studio. Εκτός από τα φώτα, υπάρχει και μία εντυπωσιακή βιβλιοθήκη, η οποία εκτείνεται από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι δίνοντας την αίσθηση ότι τα βιβλία αιωρούνται.

Το Interstellar σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του Millesime Mexico 2019, ενός ετήσιου γαστρονομικού φεστιβάλ που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007.

Πηγή: insider.gr