Αρχική Τελευταία Νέα Μόνο 26 γυμναστήρια λειτουργούν νόμιμα στην Λεμεσό

Μόνο 26 γυμναστήρια λειτουργούν νόμιμα στην Λεμεσό

Τα στοιχεία που έχουν δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του  ΚΟΑ (https://cyprussports.org), παρουσιάζουν τα γυμναστήρια που εξασφάλισαν μέχρι χθες άδεια λειτουργίας για το έτος 2019 και ανέρχονται μόλις στα 75, από τα σχεδόν 900 γυμναστήρια που υπολογίζεται ότι λειτουργούν ανά το παγκύπριο.

Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Φιλελευθερου,  στην επαρχία Λευκωσίας λειτουργούν νόμιμα 30 γυμναστήρια, στην επαρχία Λεμεσού 26, στην επαρχία Λάρνακας οκτώ, στην επαρχία Πάφου 10, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου μόλις ένα γυμναστήριο κατέχει άδεια λειτουργίας. Στην ιστοσελίδα του ΚΟΑ καταγράφονται τα ονόματα των αδειοδοτημένων γυμναστηρίων, η διεύθυνσή τους, καθώς και το τηλέφωνο των διαχειριστών – ιδιοκτητών τους. Σημειώνεται ότι κατά το έτος 2018 εξασφάλισαν άδεια λειτουργίας 126 γυμναστήρια.

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης κάλεσε κατ’ επανάληψη το δ.σ. του ΚΟΑ να αξιολογήσει την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε με την παράνομη λειτουργία εκατοντάδων γυμναστηρίων και να εφαρμόσει μέτρα και διαδικασίες που σταδιακά θα αναχαιτίσουν τη συνέχιση του απαράδεκτου αυτού φαινομένου.

Πληροφορίες: dialogos.com.cy