Αρχική Υγεία Συγκλονίζει η έκκληση μητέρας 26χρονου από το Κολόσσι της Λεμεσού προκειμένου να...

Συγκλονίζει η έκκληση μητέρας 26χρονου από το Κολόσσι της Λεμεσού προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα επέμβασης

Με πόνο ψυχής μητέρα 26χρονου από το Κολόσσι της Λεμεσού, η κ.Χαρίκλεια Παύλου απευθύνει έκκληση προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο 26χρονος γιος της στο Λονδίνο στις αρχές του ερχόμενου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από το Sigmalive, η κ. Χαρίκλεια ανέφερε ότι ο γιος της πάσχει από μια πάθηση η οποία σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του προκαλείται όπως λέει από άγχος, η οποία του δημιουργεί κουβάρια σε όλο του το σώμα. Αυτά τα κουβάρια όπως σημείωσε πρέπει να αφαιρεθούν.

Η κ.Χαρίκλεια δεν θέλει να θρηνήσει τον χαμό ενός ακόμα παιδιού της όπως λέει, μια και πάνε 7 χρόνια από τότε που έχασε την κόρη της που ήταν 23 ετών, από ιατρικό λάθος, όπως αναφέρει.

Η κ.Παύλου θα μεταβεί τέλος του μήνα στο Λονδίνο προκειμένου να συνοδεύσει τον 26χρονο γιο της, ο οποίος θα χειρουργηθεί στις 6 Απριλίου.

Για τον σκοπό αυτό έχει λάβει σχετική άδεια για διενέργεια εράνου ύψους 6 χιλιάδων ευρώ, από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στο SigmaLive από λειτουργό της Επαρχιακής Διοίκησης.

Το σχετικό θέμα, σημειώνεται ότι ανέδειξε σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Εισφορές μπορούν να γίνονται στην ΣΠΕ Τραχωνίου – Κολοσσίου στον αριθμό λογαριασμού: 2083250-6

Και στην Τράπεζα Κύπρου στον αριθμό λογαριασμού: 357003907843

 

πηγή: SigmaLive