Αρχική Τελευταία Νέα Εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του 28χρονου που φέρεται να τραυματίστηκε...

Εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του 28χρονου που φέρεται να τραυματίστηκε σε τροχαίο με buggy

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού ο 28χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στην επαρχία Πάφου ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία και την μαρτυρία της συντρόφου του, αυτός φέρεται να έπεσε από το όχημα τύπου “buggy” ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του 28χρονου διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Όπως αναφέρεται χτες το βράδυ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς 28χρονος από την Βρετανία, μετά από σοβαρό τραυματισμό του. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 28χρονος έφερε σοβαρό τραύμα στον αριστερό καρπό με κίνδυνο τον ακρωτηριασμό του.

Ακολούθως ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για επανασυγκόλληση του χεριού του και αποκατάσταση του καρπού του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις του αστυνομικού σταθμού Πόλη Χρυσοχούς ο 28χρονος φέρεται να τραυματίστηκε σε τροχαίο με όχημα τύπου “buggy”.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η σύντροφός του, που ήταν οδηγός του οχήματος τύπου “buggy” , ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με συνοδηγό τον 28χρονο, σε κάποιο σημείο του δρόμου άνοιξε η πόρτα με αποτέλεσμα αυτός να καταπέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Η Αστυνομία ωστόσο αναμένει την κατάθεση του 28χρονου όταν αυτό καταστεί δυνατό. Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Οι συνθήκες τραυματισμού του 28χρονου διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου.

Προηγούμενο άρθροΤι θα δούμε τον Οκτώβρη στο Ριάλτο
Επόμενο άρθροΟΚΥπΥ: Η διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού είναι βασική μας προτεραιότητα