Αρχική Τελευταία Νέα Σε ντουλάπι βρέθηκε ο 29χρονος καταζητούμενος που προσέκρουσε σε αστυνομικούς

Σε ντουλάπι βρέθηκε ο 29χρονος καταζητούμενος που προσέκρουσε σε αστυνομικούς

Στη σύλληψη 29χρονου, που καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής αυτοκινήτου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στην Πάφο. Εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε, δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, που διαπράχθηκε στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 3 – 4 Απριλίου 2022.

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα, 26 και 28 ετών, για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, καθώς και δεύτερος 29χρονος, κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.50 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι 29χρονος καταζητούμενος, οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς αριθμούς εγγραφής, σε περιοχή της Πάφου.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αστυνομικό όχημα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε περιτοίχισμα οικίας και ακινητοποιήθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ο 29χρονος καταζητούμενος, ο οποίος αμέσως μετά τη σύγκρουση εξήλθε του οχήματος και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο όχημα επέβαινε και ο δεύτερος 29χρονος, ο οποίος ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι δύο 29χρονοι θεάθηκαν να πετούν έξω από το αυτοκίνητό τους μία τσάντα, η οποία παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς. Εντός της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μια φωτογραφική μηχανή και μια καδένα.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν τρεις δέσμες με 14 κλειδιά αυτοκινήτων και διάφορα εργαλεία, για τα οποία ο 29χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους. Ως αποτέλεσμα ο 29χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε οικία στην Πάφο, όπου διαμένουν 26χρονος και 28χρονη. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε κρυμμένος, μέσα σε ντουλάπι της οικίας, ο 29χρονος καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, που εκκρεμούσε εναντίον του.

Της σύλληψής του προηγήθηκε έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Μετά τον εντοπισμό του 29χρονου, συνελήφθησαν επίσης και τέθηκαν υπό κράτηση οι δύο ένοικοι της οικίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Το ΤΑΕ και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.