Αρχική Τελευταία Νέα Φυλάκιση για 3,5 χρόνια σε δύο άτομα για εμπορία ναρκωτικών στη Λεμεσό

Φυλάκιση για 3,5 χρόνια σε δύο άτομα για εμπορία ναρκωτικών στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης διάρκειας τριάμισι ετών, για εμπορία ναρκωτικών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό, σε δύο άνδρες ηλικίας 33 και 26 χρόνων, αφού τους έκρινε ένοχους κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι δύο τους είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών τον περασμένο Ιανουάριο, κατά την οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους κοντά στο ένα κιλό.

Συγκεκριμένα, στις 12 Ιανουαρίου, γύρω στις 1.20 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας, ανέκοψαν για έλεγχο στη λεωφόρο Τροόδους στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι 33χρονος και 26χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στο αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους κοντά στο ένα κιλό, την οποία είχε νωρίτερα θεαθεί να του παραδίδει ο 33χρονος. Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, οι 33χρονος και 26χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση βάσει δικαστικών διαταγμάτων, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων από την ΥΚΑΝ, η Αστυνομία προχώρησε στις 21 Ιανουαρίου, σε καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Προηγούμενο άρθροΥπ. Υγείας: «Ο κόσμος δεν ακολουθεί το παράδειγμα κάποιων επαγγελματιών υγείας που δεν έχουν εμβολιαστεί»
Επόμενο άρθροΑνοίγει η Πύλη Εμβολιασμού για τους 61 ετών και άνω – Σύντομα ανοίγει και για τους 57 ή 58 ετών