Αρχική Τελευταία Νέα Με αίμα στην άσφαλτο βάφτηκε το τριήμερο -3 νεκροί από θανατηφόρες οδικές...

Με αίμα στην άσφαλτο βάφτηκε το τριήμερο -3 νεκροί από θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις

ThANATEPhORA_AGIA_NAPA_1.width-800.jpg

Με άλλα δυο θανατηφόρα δυστυχήματα σημαδεύτηκε η ψεσινή νύχτα με τους νεκροπύς στην άσφαλτο κατα το τριήμερο του κατακλυσμού να ανέρχονται στους τρείς. Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο που έχασε την ζωή του ο 52χρονος Ανδρέας Χατζηφιλίππου στην Σωτήρα άλλοι δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους χθες βράδυ σε θανατηφόρα δυστυχήματα σε Αγία Νάπα και Πάφο.

Το πρώτο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 χθες το βράδυ, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μεράμπ Μαγκλα-κελίντζε, 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να διασταύρωνε το δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Αστυνομία καλεί οποιoνδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη.

Δεύτερη θανατηφόρα οδική σύγκρουση – Έχασε τη ζωή του 68χρονος

ThANATEPhORA_AGIA_NAPA_1.width-800.jpg

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην Λεωφόρο Νissi στην Αγία Νάπα, με θύμα τον 68χρονο Τζβι Ποχάλ από το Ισραήλ, ο οποιος βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές.

Ο 68χρονος ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό σκούτερ στην λεωφόρο Nissi με κατεύθυνση την Αγία Θέκλα, σε κάποια στιγμή εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση και χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 26χρονος ελληνοκύπριος.

ThANATEPhORO_AGIA_NAPA_2.width-800.jpg

Ο Ισραηλινός διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ο οδηγός του οχηματος δεν τραυματίστηκε. Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ σε έλεγχο ναρκοτέστ ήταν θετικός σε αμφεταμίνες.

Πηγή ΡΙΚ