Αρχική Τελευταία Νέα 3 τυχεροί θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής στις σουίτες του...

3 τυχεροί θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής στις σουίτες του Limassol Del Mar

Η σεζόν για τις σουίτες στο Limassol Del Mar ξεκίνησε, με μοναδικές riviera chic εμπειρίες, σε ένα από τα ομορφότερα έργα της παραλιακής πόλης! Από τον Απρίλιο του 2022, οι luxury σουίτες του μοναδικού έργου στη Λεμεσό, ήδη φιλοξενούν residents που απολαμβάνουν όλα τα προνόμια ενός μόνιμου κάτοικου του Limassol Del Mar. Έχουν άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar, όπως τη χρήση του Lobby, της πισίνας, της σαούνας, του steam bath, του high-tech γυμναστηρίου και της 24ωρης υπηρεσίας υποδοχής και θυρωρού.

Οι σουίτες αυτές έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Διαθέτουν εντυπωσιακούς ενιαίους χώρους, σύγχρονη κουζίνα και μπάνια υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της γνωστής επωνυμίας Jo Malone, για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Κάθε μια από τις σουίτες ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό τους, τον οποίο έχει εξολοκλήρου αναλάβει ο διακεκριμένος ιταλικός Οίκο Gianfranco Ferré Home. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι ένοικοι των κατοικιών αυτών απολαμβάνουν επίπλωση και διακόσμηση τέτοιου επιπέδου.

Η μεγάλη απήχηση και το ενδιαφέρον για τις σουίτες του Limassol Del Mar ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού η προωθητική ενέργεια που έγινε τέλος Απριλίου για το λανσάρισμα των σουιτών έδειξε την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Η επιθυμία του κοινού να ζήσει το απόλυτο seafront living και να βιώσει την εμπειρία για ένα βράδυ ήταν τεράστια και η ανταπόκριση από το Limassol Del Mar άμεση, προσφέροντας σε 3 ζευγάρια την ευκαιρία να ζήσουν το έργο και το lifestyle ως residents από κοντά. Η Καρολίνα Γαλάτη, Κωνσταντίνα Κυριάκου και Μαρία Νεάρχου, ήδη ετοιμάζονται για τη μοναδική εμπειρία διαμονής τους στο Limassol Del Mar. 

Το Limassol Del Mar αποτελεί μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών Ομίλων της Κύπρου Leptos και D. Zavos.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.limassoldelmar.com ή στο +357 25 510 880.