Αρχική Τελευταία Νέα Τα 30αρια δεν λένε να υποχωρήσουν

Τα 30αρια δεν λένε να υποχωρήσουν

Στά ύψη θα ανέβει και σήμερα ο υδράργυρος σχεδόν στα μέσα Νοεμβρίου. η θερμοκρασία θα κινηθεί από τους 27 μέχρι και τους 30 βαθμούς θυμίζοντας καλοκαίρι.
Το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει την Πέμπτη όπου διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Επιπλέον την Τετάρτη αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση της σκόνη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και τα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα. Την Τετάρτη, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη, εκτός από τα δυτικά όπου δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε παρόμοια επίπεδα, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.