Αρχική Τελευταία Νέα Υπό κράτηση για τρεις υποθέσεις 31χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ληστείας στη...

Υπό κράτηση για τρεις υποθέσεις 31χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ληστείας στη Λεμεσό

Άλλες δυο υποθέσεις προέκυψαν εναντίον του 31χρονου που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά την απόπειρα ληστείας καφενείου, στη Λεμεσό. Το πρωί τέθηκε υπό 7ήμερη κράτηση και για απόπειρα ληστείας περιπτέρου στις 11 Αυγούστου και για ληστεία περιπτέρου στις 3 Σεπτεμβρίου, με λεία ένα πακέτο τσιγάρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πρόταξε πιστόλι σε 71χρονο έξω από το καφενείο του και του ζήτησε χρήματα. Τράπηκε ωστόσο σε φυγή όταν έγινε αντιληπτός από άλλα πρόσωπα και ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος του από μηχανοκίνητη περιπολία του ΤΑΕ στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα.
 
Ο οδηγός πρόταξε δε το πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, το οποίο στη συνέχεια πέταξε από το παράθυρο, ενώ εντοπίστηκε αργότερα πεζός στα Πολεμίδια και συνελήφθη από περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού.
 
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε εναντίον του μαρτυρία σε σχέση με την απόπειρα ληστείας περιπτέρου που διαπράχθηκε στις 11 Αυγούστου και τη ληστεία περιπτέρου στις 3 Σεπτεμβρίου, κατά την οποίαν ο δράστης απέσπασε μόνο ένα πακέτο τσιγάρα και τράπηκε σε φυγή όταν ενημερώθηκε από την υπάλληλο ότι στο χώρο βρισκόταν και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.
 
Ο 31χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στις υποθέσεις και δίνει διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ το πρωί τέθηκε υπό 7ήμερη προσωποκράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΓΚ)