Αρχική Τελευταία Νέα Πέραν των 39 εκ. ευρώ διατέθηκαν από τον Ραδιομαραθώνιο ανέφερε η ‘Αντρη...

Πέραν των 39 εκ. ευρώ διατέθηκαν από τον Ραδιομαραθώνιο ανέφερε η ‘Αντρη Αναστασιάδη

Χάρις στον Ραδιομαραθώνιο πετύχαμε ως κοινωνία να συγκεντρώσουμε και να διαθέσουμε στα δικαιούχα άτομα και τις οικογένειες τους, όπως και στα διάφορα ιδρύματα και τους συνδέσμους, ένα ποσό που ξεπέρασε τα 39 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας `Αντρη Αναστασιάδη, σε χαιρετισμό της σε εκδήλωση του Ραδιομαραθωνίου αφιερωμένης στα παιδιά, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κ. Αναστασιάδη ανέφερε πως “συνεχίζουμε όλοι μαζί τον Ραδιομαραθώνιο που φέτος συμπληρώνει 28 χρόνια μεγάλης προσφοράς, ως η κορυφαία εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης στον τόπο μας”. Πρόσθεσε πως μεθαύριο Δευτέρα και την Τρίτη “θα έχουμε τον καθιερωμένο οδικό μας έρανο που συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία του θεσμού, με την αγάπη και τη στήριξη του κοινού”.

“Είμαι βέβαιη πως όλοι μαζί θα δώσουμε δυνατά και φέτος το μήνυμα της ελπίδας και της προσδοκίας για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οικονομικής δυσπραγίας. Ειδικά στα παιδιά που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και οικονομικής ενίσχυσης”, είπε η κ. Αναστασιάδη.

Σημείωσε πως το σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων είναι «Ιστορία αγάπης – κάθε εισφορά και μια νέα ιστορία» και επεσήμανε πως πράγματι, κάθε περίπτωση παιδιού που στηρίζει ο Ραδιομαραθώνιος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, μια διαφορετική ιστορία αγάπης.

Η κ. Αναστασιάδη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες τόσο στους συνδιοργανωτές του Ραδιομαραθωνίου, το Συνεργατισμό και το ΡΙΚ, όσο και σε όλους όσοι εργάστηκαν για τη σημερινή εκδήλωση και ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους σε αυτήν.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ