Αρχική Τελευταία Νέα Πρόστιμο 4 χιλ. σε στέγη ηλικιωμένων γιατί υπάλληλοι και ιδιοκτήτης δεν είχαν SafePass

Πρόστιμο 4 χιλ. σε στέγη ηλικιωμένων γιατί υπάλληλοι και ιδιοκτήτης δεν είχαν SafePass

Σε 32 καταγγελίες πολιτών και 2 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο από σύνολο 3.151 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.012 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στη Λεμεσό 318 έλεγχοι και έγιναν 14 καταγγελίες πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού, στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν 4 πολίτες έπειτα από 473 ελέγχους, στην Πάφο 5 πολίτες έπειτα από 241 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 661 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Μόρφου διενεργήθηκαν 178 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 248 και 20 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

«Καμπάνα» για πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε κλαμπ και στέγη ηλικιωμένων 

Όσον αφορά τις καταγγελίες στα δύο υποστατικά, στη Λευκωσία αφορά κλαμπ στο οποίο οι θαμώνες εντοπίστηκαν από μέλης της δύναμης να χορεύουν, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη το χρηματικό πρόστιμο των 4 χιλιάδων ευρώ.

Σοβαρή, ωστόσο, ήταν και η καταγγελία στο υποστατικό της Λεμεσού, για το οποίο πρόκειται για στέγη ηλικιωμένων όπου υπάλληλοι και ιδιοκτήτης διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν στην κατοχή τους SafePass.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε, επίσης, το πρόστιμο των 4 χιλιάδων ευρώ.