Αρχική Τελευταία Νέα Έτοιμο για παράδοση στον Δήμο Λεμεσού, το Πάρκο Παρά την Οδό Γκοκέν

Έτοιμο για παράδοση στον Δήμο Λεμεσού, το Πάρκο Παρά την Οδό Γκοκέν

Έτοιμο για παράδοση στον Δήμο Λεμεσού, το Πάρκο Παρά την Οδό Γκοκέν – Το πράσινο είναι για τον Δήμο Λεμεσού μια από τις βασικές προτεραιότητες του.

Το σημαντικό έργο που θα αλλάξει την όψη της πόλης και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών της δυτικής Λεμεσού ολοκληρώθηκε. Ο Δήμος Λεμεσού θα τελέσει την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 18:00, τα εγκαίνια του πάρκου επί της οδού Γκογκέν στο Ζακάκι.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες, που θα επιτρέψουν στο κοινό να γνωρίσει τις ποικίλες υποδομές του πάρκου, οι οποίες προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα αναψυχής, χαλάρωσης, άθλησης, κοινωνικής συναναστροφής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Tο έργο «Πάρκο επί της οδού Γκογκέν – Διαμόρφωση και κατασκευή δημόσιου πάρκου στις Δυτικές Συνοικίες της Λεμεσού» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.
May be an image of text that says 'ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί στα εγκαίνια TOU Πάρκου Παρά TnV Οδό Γκοκέν Κυριακή 12 Maiou 2024 στις 6:00 μ.μ Το έργο υλοποιήθηκε στα πλαίσια TOU προγράμματος Πολιτικής Συνοχής <<ΘΑΛΕΙΑ 2021-2027»> με Tn συγχρηματοδότηση της E.E. Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΥnPHAЮTФ-BOKPATИ NOKPATA'
May be an image of text that says 'SPUESA 者 Ltht Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Μουσική από TUV Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Τραγούδια από TUV χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Μαγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους Ξυλοπόδαρους ζογκλέρ και μασκότ Face painting Υπαίθριο Γυμναστήριο για ενήλικες Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πέτρινο μονοπάτι Ρεφλεξολογίας Παιδότοπο και άλλες δραστηριότητες Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής τηςΕυρωπαικήςΈνωσης Ένωσης K4PиoHaHmиииHKTи'