Αρχική Τελευταία Νέα «Τα έσπασε» 40χρονος στο ΕΕΕ – Πετούσε πέτρες αδιακρίτως!

«Τα έσπασε» 40χρονος στο ΕΕΕ – Πετούσε πέτρες αδιακρίτως!

Αναστάτωση επικράτησε γύρω στη μία το μεσημέρι στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΕΕΕ στη Λευκωσία, όταν μαινόμενος άντρας άρχισε να πετροβολά αδιακρίτως, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή υπαλλήλων, αλλά και πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Κέντρο, όπως μεταδίδει ο Φιλελεύθερος.

 
Ο άντρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, εισήλθε στο Κέντρο, κρατώντας μια σακούλα γεμάτη πέτρες, τις οποίες άρχισε να εκσφενδονίζει εναντίον της γυάλινης τζαμαρίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης, προκαλώντας πανικό στους περίπου 50 παρευρισκόμενους.
 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης δεν μιλούσε σε κανέναν, ούτε διατύπωσε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα. Το μόνο που έκανε ήταν να πετά πέτρες.
 
Τα χειρότερα αποτράπηκαν μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη.
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews πρόκειται για αιτητή ΕΕΕ, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  
 
Το σημερινό περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και φέρνει ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη αστυνόμευσης του Κέντρου Εξυπηρέτησης ΕΕΕ, καθώς και στο παρελθόν η Αστυνομία έχει κληθεί πάμπολλες φορές για να επιβάλει την τάξη επειδή κάποιος απειλούσε.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το Κέντρο αστυνομεύεται από ιδιωτικό φρουρό ασφαλείας, ο οποίος ωστόσο ούτε οπλοφορεί ούτε δικαιούται να συλλαμβάνει.

Πηγή: Φιλελεύθερος