Αρχική Τελευταία Νέα Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με 40άρια+ τέλος της εβδομάδας

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας με 40άρια+ τέλος της εβδομάδας

Θερμές αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή μας τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο σήμερα Δευτέρα να φτάνει έως τους 40 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, ενώ το επόμενο τριήμερο, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται γύρω στους 38-39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού (αναλόγως ημέρας). Παράλληλα, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη, υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένης βροχής/καταιγίδας κυρίως στα υψηλότερα ορεινά. Από την Παρασκευή και κυρίως το σαββατοκύριακο, εξαιρετικά θερμές αέριες μάζες φαίνεται πως θα επηρεάσουν την περιοχή μας, με τα 40άρια+ να επιστρέφουν σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές.

Χθες Κυριακή, η θερμοκρασία σημείωσε μικρή άνοδο κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού σε σχέση με το Σάββατο, φτάνοντας τους 38 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού.

Σήμερα Δευτέρα, αλλά και το επόμενο τριήμερο, ο θερμός καιρός συνεχίζει, με τις θερμοκρασίες σήμερα Δευτέρα να φτάνουν έως τους 40 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού ενώ το επόμενο τριήμερο, oι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται γύρω στους 38-39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού (αναλόγως ημέρας). Στα παράλια, οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες και θα κυμαίνονται γύρω στους 30-35 βαθμούς Κελσίου (αναλόγως ημέρας και περιοχής). Παράλληλα, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη, δεν αποκλείεται η εκδήλωση μεμονωμένης βροχής/καταιγίδας κυρίως στα υψηλότερα ορεινά τις πρώτες απογευματινές ώρες.

kitasweather