Αρχική Τελευταία Νέα Κολλημένος στους 40+ βαθμούς ο υδράργυρος – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Κολλημένος στους 40+ βαθμούς ο υδράργυρος – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί το πρωί τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα, στα νοτιοανατολικά παράλια, θα καταστούν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 36 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, που αναμένεται να παρατηρηθούν σήμερα, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα κίτρινη προειδοποίηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι θερμοκρασίες αυτές θα ισχύουν από 12 το μεσημέρι μέχρι τις 1600 σήμερα.

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στα παράλια αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο,  καιρός θα είναι αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα παράλια.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την  Κυριακή,  ο καιρός θα είναι αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα παράλια. Η Θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει  μικρή πτώση.

Τη  Δευτέρα,  ο καιρός θα είναι αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα παράλια.  Η Θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο ψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή.

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη 26χρονου για παράνομη εισαγωγή εκρηκτικών υλών
Επόμενο άρθροΠ. Καραγιάννης: “Θα πρέπει να ζητείται η επίδειξη safe-pass και στις υπεραγορές…”