Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι ξυλοφόρτωσε άγρια την 42χρονη σύντροφο...

Λεμεσός: Τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι ξυλοφόρτωσε άγρια την 42χρονη σύντροφο του

Eνα μυστήριο τηλεφώνημα δέχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 γύρω στις 22:45 τα μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λεμεσού. 37χρονος ζήτησε από την Αστυνομία να μεταβεί στην οικία του καθώς ο ίδιος χτύπησε την 42χρονη σύντροφο του και χρειάζεται επείγον μεταφορά στο νοσοκομείο.

Αμέσως αστυνομικοί έσπευσαν στη σκηνή, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ασθενοφόρο. Τα μέλη της Δύναμης εντόπισαν τη γυναίκα ξαπλωμένη σε κρεβάτι και το πρόσωπο της ήταν φουσκωμένο και ματωμένο. Η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα προσώπου, εκχυμώσεις στον ώμο, κατάγματα πλευρών και μετατόπιση πνευμοθώρακα. Νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου. 

Ανακρινόμενοι, ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι χτύπησε την σύντροφο του επειδή ενόχλησε μέσω τηλεφώνου την μητέρα του, ενώ η 42χρονη είπε ότι στην απουσία του συντρόφου της έπεσε από τα σκαλιά.

Οι Αρχές, έχουν ήδη ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του 37χρονου, αναφορικά με το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και ψυχολογικής βίας.

Πηγή: alphanews.live