Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Χειροπέδες σε 42χρονο που εντοπίστηκε με 16χρονη ελλείπουσα στο όχημά του

Λεμεσός: Χειροπέδες σε 42χρονο που εντοπίστηκε με 16χρονη ελλείπουσα στο όχημά του

Χειροπέδες σε 42χρονο πέρασε το ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με τον οποίο βρέθηκε και η 16χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες οδήγησαν τις αρχές στο όχημα στο οποίο επέβαινε η 16χρονη μαζί με 42χρονο, όπου μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου ανακρινόμενη η 16χρονη παραδέχτηκε πως βρισκόταν μαζί με τον 42χρονο, ο οποίος την είχε προμηθεύσει με ποσότητα κοκαΐνης που είχε κάνει χρήση.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις και αυτές κατέδειξαν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Λόγω του ότι η 16χρονη δεν ήταν σε θέση να δώσει οπτικογραφημένη κατάθεση, παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο και αναμένεται ότι θα το κάνει τα επόμενα 24ωρα σε μια προσπάθεια να δουν οι αστυνομικές αρχές αν υπήρξε εκμετάλλευση της ανήλικης.

0 42χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 8 ημερών.

Να σημειωθεί ότι συγκεκριμένο πρόσωπο είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές.