Αρχική Τελευταία Νέα 44 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού από την Αστυνομία

44 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού από την Αστυνομία

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Κυριακής μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.014 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 39 καταγγελίες πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.282 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 235 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 550 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 158 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 455 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 98 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 156 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 3.698 ελέγχους, οι 80 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Άφησε σε λειτουργία το όχημα του έξω από περίπτερο αλλά επιστρέφοντας δεν το βρήκε στην θέση του
Επόμενο άρθροΓιορτή του Κρασιού: Ουρές για μια μπουκάλα κρασί (Φωτορεπορτάζ)