Αρχική Τελευταία Νέα Παραδοχή ότι μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του ο 46χρονος

Παραδοχή ότι μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του ο 46χρονος

Υπό 8ήμερη και 3ήμερη κράτηση, αντίστοιχα, τέθηκαν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού 46χρονος από τη Σρι Λάνκα και 75χρονος Ελληνοκύπριος, σε σχέση με την απόπειρα φόνου της 49χρονης, επίσης από τη Σρι Λάνκα, που διαπράχθηκε χθες το πρωί στην οικία όπου εργάζεται, στο Ζακάκι.
 Pa
Ο 46χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, που φέρεται να παραδέχθηκε ότι τη μαχαίρωσε, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και η όλη διαδικασία προσωποκράτησης του έγινε μέσω μετάφρασης, ενώ δεν έφερε ένσταση στην 8ήμερη  κράτησή του.
 
Συγκεκριμένα και όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, ο 46χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 3.30 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ επιχειρούσε να επιστρέψει στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου διαμένει μόνιμα.
 
Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι έφθασε στις 26 Ιουλίου στην Κύπρο με σκοπό να συζητήσει με την εν διαστάσει σύζυγο του για το διαζύγιο τους και ότι χθες, ο 75χρονος τον μετέφερε, μαζί με μια φίλη του, επίσης από τη Σρι Λάνκα, στην οικία όπου εργάζεται η 49χρονη.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση του υπόπτου, μετά από λογομαχία και στην παρουσία της γυναίκας που τον συνόδευε, ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγο του. Ακολούθως, προσθέτει, οι δυο εγκατέλειψαν την περιοχή με τα πόδια και ο ίδιος πέταξε το μαχαίρι σε παρακείμενο χωράφι, με σκουπίδια.
 
Ο  75χρονος ισχυρίζεται πως δεν έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ ο δικηγόρος του δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο τριών ημερών.
 
Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει 50 καταθέσεις για την υπόθεση, να εξετάσει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και τηλεπικοινωνιακά δεδομένα και να γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις, ενώ  αναζητείται η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα, που συνόδευε τον 46χρονο, αφού ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν θυμάται τα στοιχεία της.
 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η κατάσταση της 49χρονης κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ