Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονο – Απειλούσε δικηγόρο ότι θα τον «καθαρίσει»

Λεμεσός: Πέρασαν χειροπέδες σε 48χρονο – Απειλούσε δικηγόρο ότι θα τον «καθαρίσει»

Υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε βάρος 48χρονου

Χειροπέδες σε 48χρονο Ελληνοκύπριο, πέρασε η Αστυνομία, για υπόθεση απαίτηση χρημάτων με απειλές.

Συγκεκριμένα δικηγόρος, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι τους τελευταίους 6 μήνες, δέχεται απειλές μέσω τηλεφώνου και όχι μόνο, από 48χρονο που εκπροσωπούσε στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο παραπονούμενος, ο 48χρονος τον τελευταίο μήνα μεταβαίνει έξω από την οικία του, τον εξυβρίζει και του κλείνει τον διακόπτη του ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ο 48χρονος μετέβη έξω από το σπίτι του και αφού τον εξύβρισε τον απείλησε ότι αν δεν του δώσει τα χρήματα του θα τον «καθαρίσει».

Μετά και την καταγγελία του δικηγόρου, εναντίον του 48χρονου Ελληνοκύπριου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες και σήμερα παρουσιάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης. Ο 48χρονος αρνείται ότι απειλούσε τον δικηγόρο.

Όπως ισχυρίστηκε ο παραπονούμενος δικηγόρος, είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τον 48χρονο σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος στο οποίο είχε εμπλακεί και ζητούσε ως αποζημίωση το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ για τις ζημιές του αυτοκίνητου του. Τελικά η υπόθεση αποσύρθηκε από το Δικαστήριο, ωστόσο ο 48χρονος ζητά από τον δικηγόρο να του δώσει τα χρήματα αυτά.