Αρχική ΤΕΠΑΚ 5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ!

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ!

tep1

Αν είσαι (ή αν ήσουν) φοιτητής του ΤΕΠΑΚ, σίγουρα θα καταλάβεις τις ακόλουθες καταστάσεις, διότι τις ζεις καθημερινά και ανελλιπώς. Είναι καταστάσεις δύσκολες και εκνευριστικές για πολλούς από τους φοιτητές.

Αν πάλι δεν είσαι στο ΤΕΠΑΚ, ευκαιρία να μάθεις μερικές από τις καταστάσεις που ζουν καθημερινά οι φοιτητές που σπουδάζουν στη Λεμεσό.

Δες τις 5 καταστάσεις που βιώνουν μόνο οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ:

1Οι φωτοτυπικές που ποτέ δεν δουλεύουν

tep1
amazon.in

Οι φοιτητές επισκέπτονται καθημερινά τα περιβόητα labs για να τυπώσουν τις διαλέξεις της ημέρας και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν στο μάθημα, αλλά τι συμβαίνει; Που τες 3 φωτοτυπικές, δουλεύκει μόνο η 1!

Αποτέλεσμα; Μια σειρά ουράς, που δαμέ ως τη Λευκωσία, τζιαι οι φοιτητές να νευριάζουν γιατί έχουν μάθημα τζιαι αρκήσαν, ή γιατί ο μπροστινός τους αποφάσισε να φκάλει τις διαλέξεις ολόκληρου του χρόνου μια φορά… Έτσι, όσοι είχαν την τύχη να βρίσκονται πίσω του κλαιν γιατί κάμνει 2 ώρες τζιαι ακόμα να τελειώσει.

Τελικό αποτέλεσμα ποιο πιστεύεις ότι ένει; Ναι, καλά εμάντεψες! Σπάζουν ούλλες οι φωτοτυπικές τζιαι σάζουνται μετά που κανένα μήνα. Η διαδικασία τούτη πάει κύκλο ολόχρονα!

2Τα Parking

tep2
 

Οι Λεμεσιανοί φοιτητές κυρίως, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα κάθε πρωί με το Parking.

Γιατί; Επειδή το ΤΕΠΑΚ εν έσσιει ένα δικό του Parking για να βάλουν τα αυτοκίνητα τους. Έτσι, γυρίζουν στο κέντρο της Λεμεσού μισή ώρα μέχρι να έβρουν κάπου να το αφήσουν…

Ή θα πληρώσουν τα μαλλοτζιέφαλα τους για να το βάλλουν σε κάποιο ιδιωτικό χώροστάθμευσης καθημερινά.

3Τα σκορπισμένα κτήρια σε όλο το κέντρο της Λεμεσού

tep3
 

Οι φοιτητές μετακινούνται όλη μέρα από το ένα κτίριο στο άλλο, γιατί το ΤΕΠΑΚ εν σκορπισμένο σε ολόκληρο το κέντρο της Λεμεσού. Βρέξεισσιονίσει, θα περπατήσεις, θα βρεχτείς, θα αρρωστήσεις, αλλά, θα θυσιαστείς για να πάεις στο μάθημα σου.

Εν κανεί εκάμαν 1000 κτίρια, αντί να κάμουν ένα για κάθε κλάδο τουλάχιστον, εκάμαν τα ούλλα για ούλλους, γι’ αυτό υπάρχει και ο συνωστισμός.

Δείτε τα υπόλοιπα στο StudentLife ΕΔΩ