Αρχική Τελευταία Νέα Απαλλάχθηκαν από υποχρεώσεις €5,2 εκατ. τα κοινοτικά συμβούλια

Απαλλάχθηκαν από υποχρεώσεις €5,2 εκατ. τα κοινοτικά συμβούλια

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να απαλλάξει 71 Κοινοτικά Συμβούλια από την υποχρέωση καταβολής συνεισφοράς για την εκτέλεση μικρών ώριμων αναπτυξιακών έργων που δεν περιλαμβάνονται στον Προϋπολογισμό του 2021, ανάμεσα τους και έργα των οποίων αναμένεται η συνέχιση και ολοκλήρωση.

Το ποσό θα ανέλθει στα περίπου €5,2 εκατ. και θα προέλθει από εξοικονομήσεις άλλων κονδυλίων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών του 2021».

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Νιόβης Παρισινού, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης τους προτεινόμενους κανονισμούς με τους οποίους ρυθμίζεται η λειτουργία επαρκών διευκολύνσεων υποδοχής στα λιμάνια, αλιευτικά καταφύγια και μαρίνες της Δημοκρατίας.

Σκοπός είναι η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος από τις αρνητικές συνέπειες των απορρίψεων αποβλήτων από πλοία, περιλαμβανομένων των αλιευτικών σκαφών και των σκαφών αναψυχής. Οι κανονισμοί θα κατατεθούν στη Βουλή των Αντιπροσώπων για έγκριση.

Προηγούμενο άρθροΈμιλυ Γιολίτη: «Ντροπή!» – Δεν μπορούσε να φορτίσει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο στον Εναέριο
Επόμενο άρθροΠοια θα είναι τα μέλη της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου