Αρχική BusinessNews «5 Gold Anchor» για τη Μαρίνα Λεμεσού – Δεύτερη διεθνής διάκριση αυτό...

«5 Gold Anchor» για τη Μαρίνα Λεμεσού – Δεύτερη διεθνής διάκριση αυτό το καλοκαίρι

Η πρώτη βραβευμένη «Blue Flag» μαρίνα της Κύπρου, που φέτος διανύει δυναμικά το τέταρτο έτος λειτουργίας της, βραβεύεται και με το «5 Gold Anchor» από το διεθνή οργανισμό Yacht Harbour Association με 25ετή πείρα στον έλεγχο μαρίνων ανά τον παγκόσμιο.

Το «5 Gold Anchor», γνωστή ως μέθοδος αξιολόγησης της ποιότητας ελλιμενισμού, προϋποθέτει αυστηρές δοκιμές αξιολόγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν πλήρη έλεγχο μαρίνων, έρευνα αγοράς με τη μέθοδο «mystery shopping» και ερωτηματολόγια κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, με απώτερο σκοπό την αξιολόγηση λειτουργικών προτύπων, εξυπηρέτησης πελατών και εγκαταστάσεων ελλιμενισμού.

Σε μία περίοδο διεθνούς αναγνώρισης, οι διακρίσεις «5 Gold Anchor» και «Blue Flag Marina», αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση της Μαρίνας Λεμεσού στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων που προσφέρει, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βέλτιστη πρακτική του κλάδου. Σε συνδυασμό με την επιτυχία που καταγράφουν οι πωλήσεις ακινήτων στη Μαρίνα, οι παραπάνω διακρίσεις δίνουν επιπλέον ώθηση στη βελτίωση της εικόνας του νησιού στο εξωτερικό.

Αποτελώντας ένα μοναδικό προορισμό, στον οποίο μπορεί κανείς να ζει επάνω στη θάλασσα, να ελλιμενίζει το σκάφος του και να απολαμβάνει την έξοδό του στα διάφορα εστιατόρια και καφετέριες και να ψωνίζει από τα καταστήματα που προσφέρονται, η Μαρίνα Λεμεσού είναι η πρώτη μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού 650 σκαφών μήκους μέχρι 110 μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Μαρίνα Λεμεσού στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα limassolmarina.com