Αρχική Τελευταία Νέα 500 πασχαλινά πακέτα από Δήμο Λεμεσού σε οικογένειες

500 πασχαλινά πακέτα από Δήμο Λεμεσού σε οικογένειες

Το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Λεμεσού μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αυτές τις μέρες, παραδόθηκαν 500 πασχαλινά πακέτα σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες με σκοπό να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις άγιες μέρες που έρχονται. Πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια για αρκετές οικογένειες και τα παιδιά τους, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που περνούμε με το κύμα ακρίβειας να επηρεάζει αρκετά νοικοκυριά.

Τα πακέτα ήταν “πλούσια” και περιλάμβαναν πασχαλινά εδέσματα όπως κόκκινα αβγά, φλαούνες, κρέας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Η ενέργεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, χάρισε πλατιά χαμόγελα σε δεκάδες ανθρώπους και μικρά παιδιά, και έστειλε το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης που όλοι πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις μέρες.

Η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, κ. Αθηνά Σπύρου μίλησε στην Offsite για τα πασχαλινά πακέτα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Λεμεσού έχει δώσει χαρά και βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη και συγκεκριμένα σε 500 σπίτι στη Λεμεσό. Είχαμε εντοπίσει από νωρίς ότι θα χρειαζόμασταν τόσα πασχαλινά πακέτα. Η Κοινωνική Πρόνοια φρόντισε να είμαστε έτοιμοι τις ημέρες αυτές. Τα καταφέραμε και ετοιμάστηκαν ενισχυμένα πακέτα».