Αρχική Τελευταία Νέα Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο πνιγμός του 53χρονου από τη...

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο πνιγμός του 53χρονου από τη Λεμεσό

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του Στέλιου Στυλιανού, 53 χρόνων από τη Λεμεσό, κάτοικου Κιτίου ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να επιπλέει αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Περβολιών.
  
Η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Στυλιανού και όπως ανέφερε «ο θάνατος του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 15.00 λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Περβολιών.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν ένα άνδρα, 55 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι ενώ ασχολείτο με το άθλημα του wind surfing, είδε να επιπλέει μέσα στη θάλασσα μία σανίδα και ένα άτομο, περίπου 200 μέτρα από την ξηρά.
 
Ο 55χρονος ανέφερε ότι αφού ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία ανταπόκριση.
 
Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ η Αστυνομία  απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: KYΠΕ