Αρχική Τελευταία Νέα 60χρονος ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Πάφο

60χρονος ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Πάφο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην Πάφο, o Nicholas Patrick Webb, 60 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 60χρονος αφίχθηκε στην Κύπρο στις 3 Νοεμβρίου, 2020, για διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο στην Πάφο. Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και ενοικίασε διαμέρισμα στην περιοχή Γεροσκήπου, στο οποίο ωστόσο δεν εντοπίζεται ο ίδιος, ούτε προσωπικά αντικείμενα του. Από τις 7 Νοεμβρίου, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ το κινητό τηλέφωνό του φαίνεται να είναι απενεργοποιημένο.

Ο Nicholas Patrick Webb περιγράφεται ως ύψους 1.74μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά άσπρα μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

25453_P_600_600.jpg