Αρχική Εκδηλώσεις 6o Rock Festival Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού

6o Rock Festival Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6, διοργανώνουν το 6o Rock Festival το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 8:00 μ.μ., στην Πλατεία Ηρώων στην Λεμεσό.

Στο φετινό φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος πάνω από 30 Λεμεσιανοί μουσικοί και 2 καταξιωμένοι DJs, ο Φάνης Κρίγκος και ο Σώσης Θεοδοσίου από το Κανάλι 6.Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν είναι: The Coop Band, Contour, Αναίρεσις, Atoutaleme, Ισοβίτες και Λωποδύτες.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ θα μεταδίδεται ζωντανά, σε παγκύπρια εμβέλεια από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού Κανάλι 6. Το ροκ φεστιβάλ έχει πλέον γίνει θεσμός και αποτελεί ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της πόλης μας.

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ως οικοδεσπότης παρουσιάζει για έκτη χρονιά το δικό του συγκρότημα, “The Coop Band”, που αποτελείται από υπαλλήλους και φίλους του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος θα πωλείται το συλλεκτικό μπλουζάκι του φεστιβάλ, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stl.com.cy ή τη σελίδα “Rock Festival” στο facebook. (www.facebook.com/STLROCKFESTIVAL )…