Αρχική Τελευταία Νέα Τρίτη σύλληψη στην Λεμεσό για την υπόθεση των 7 κιλών ναρκωτικών

Τρίτη σύλληψη στην Λεμεσό για την υπόθεση των 7 κιλών ναρκωτικών

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης 7 κιλών και 683 γραμμαρίων κάνναβης στη Λεμεσό. Ο 23χρονος είναι το τρίτο πρόσωπο, που συλλαμβάνεται σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 18 και 21 ετών.

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση της πιο πάνω ποσότητας κάνναβης, έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ. Στο πλαίσιο της, επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 21χρονου στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα, που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, βάρους 4 κιλών και 390 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 21χρονου, στο οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 270 γραμμαρίων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ακόμη 23 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό €5,260.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.