Αρχική Τελευταία Νέα Τραγωδία στη Λεμεσό: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο παιδί

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο παιδί

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 43 ετών από τη Ρωσία σημειώθηκε το απόγευμα στη Λεμεσό. Νεκρός είναι ο Dmitrii Polishchuk από τη Ρωσία μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Επτάχρονο παιδί ελληνικής υπηκοότητας που τραυματίστηκε στο ίδιο δυστύχημα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι δύο επέβαιναν μεγάλου κυβισμού τρίτροχης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα στην οδό Αμπελακίων στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά ενώ ο 43 ετών Ρώσος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του έχοντας ως συνεπιβάτη το επτάχρονο παιδί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει βίαια σε περιτοίχισμα σπιτιού. Από τη σφοδρή πρόσκρουση τόσο ο 43 ετών άντρας όσο και το παιδί τραυματίστηκαν κρίσιμα. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λεμεσού. Λίγο αργότερα ο 43χρονος Ρώσος υπέκυψε στα τραύματα του. Ο 7χρονος ο οποίος είναι παιδί γειτόνων του νεκρού διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Μακάριο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη και κατά την ανατροπή της μοτοσικλέτας έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Καφάς. Όπως είπε «η μοτοσικλέτα είναι τρίτροχη, είναι εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία. Επιτρέπεται να κυκλοφορά αλλά κάτω από κάποιους όρους και με ειδική άδεια κατηγορίας για το όχημα αυτό»