Αρχική Τελευταία Νέα Κολόσσι: Μεθυσμένος 74χρονος παρέσυρε και κτύπησε δύο ανήλικες-Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Κολόσσι: Μεθυσμένος 74χρονος παρέσυρε και κτύπησε δύο ανήλικες-Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σε νέα οδική σύγκρουση που έγινε χθες στη Λεμεσό, τραυματίστηκαν δύο ανήλικα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45 χθες το απόγευμα, 74χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αμμοχώστου στο Κολόσσι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο κινήθηκε προς τα πίσω και ακινητοποιήθηκε.

Στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, βρισκόταν στη θέση του οδηγού 44χρονη, ενώ δίπλα από αυτό, βρίσκονταν 11χρονη και 13χρονη. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι η 11χρονη υπέστη ρήξη σπλήνας, η 13χρονη υπέστη εξάρθρωση αριστερού ισχύος, ενώ η 44χρονη υπέστη μώλωπες στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή, εκτός κινδύνου. Η 13χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως εκτός κινδύνου. Η 44χρονη αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 74χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 68μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.