Αρχική Τελευταία Νέα Εκστρατεία «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ χαρά στα παιδιά» από το ΔΗΣΥ Λεμεσού

Εκστρατεία «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ χαρά στα παιδιά» από το ΔΗΣΥ Λεμεσού

Καλωσορίζοντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Βουλευτής κ. Νίκος Σύκας τόνισε ότι η προσφορά του κόσμου για τα παιδιά μας, ήταν όντως συγκινητική.

«Η εκστρατεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης, της κοινωνικής ευαισθησίας, της κοινωνικοποίησης και της ανάπτυξης του εθελοντισμού του κόμματος, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά.

Έτσι σήμερα είναι με ιδιαίτερη χαρά που θα παραδώσουμε το προϊόν αυτής της αλτρουιστικής, φιλάνθρωπης προσπάθειας που είναι πέραν και πάνω από τα κόμματα προς τα παιδιά μας τα οποία είναι η κορωνίδα κοινωνικής δράσης και ο πυλώνας και το μέλλον αυτού του τόπου.  

Τα τελευταία 8 χρόνια βοηθήσαμε μέσα από αυτή μας τη δράση πάνω 4000 παιδιά.  Υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο πιο έντονα, πιο ανθρωπιστικά και πιο αλτρουιστικά, θα είμαστε παρόν στην όποια προσπάθεια γίνεται για τα παιδιά μας. Οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξουμε τα παιδιά μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός δηλώνουμε παρών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που βοήθησαν, τους επώνυμους και ανώνυμους, τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, την Παγκύπρια Δημοκρατική Έπαλξη Δασκάλων και Νηπιαγωγών ΠΑΔΕΔ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και φυσικά την ΓΟΔΗΣΥ Λεμεσού, τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού Λεμεσού, την ΟΝΕ ΔΗ.ΣΥ Λεμεσού, και όλες τις συνδεδεμένες οργανώσεις για τη στήριξη τους.»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων κ. Ντινος Έλληνας εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού που για ακόμη μια χρονιά έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και όλες τις Οργανώσεις που συμμετείχαν, δήλωσε ότι ο στόχος είναι να φανούμε χρήσιμοι προς τα παιδιά  που το έχουν ανάγκη και έτσι όλα τα παιδιά να επιστρέψουν επί ίσους όρους στα σχολεία. Τέτοιες ενέργειες οι οποίες στόχο έχουν τη χαρά των παιδιών μας θα μας βρίσκουν πάντα σύμμαχους και συμπαραστάτες και θα είμαστε πάντα παρόντες με την ελπίδα και άλλοι οργανωμένοι φορείς  θα μιμηθούν αυτή τη αλτρουιστική πρωτοβουλία.

Ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης κύριος Σωτήρης Χριστοφή  αφού ευχαρίστησε το Δημοκρατικό Συναγερμό Λεμεσού, όλους τους φορείς που συμμετείχαν αλλά και όλους όσους έχουν συμβάλει για την επιτυχία της εκστρατείας, μεταξύ άλλων ανέφερε:  <<τέτοιες ενέργειες ενισχύουν την προσπάθεια των οργανωμένων γονέων για στήριξη των ευάλωτων οικογενειών που δυστυχώς λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας που ταλανίζει το νησί και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει σε όλους τους τομείς είναι αυξημένες. Η ευαισθησία σας για τα προβλήματα που ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε και η θέληση σας για προσφορά στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των όλων των παιδιών για εκπαίδευση και ευημερία. Για ακόμη μια φορά εκφράζουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας και ελπίζουμε ότι θα εξακολουθήσετε και στο μέλλον να είστε συμπαραστάτες στο δύσκολο μας έργο, συναισθανόμενοι ότι χρέος και καθήκον όλων μας είναι να δώσουμε στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και παραγωγικοί πολίτες για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας μας.>>

Τέλος στη Διάσκεψη τύπου παρευρέθηκαν η Οργανωτικός και ο Οικονομικός Διαχειριστής ΔΗΣΥ Λεμεσού και η Επαρχιακή Γραμματέας της ΓΟΔΗΣΥ Λεμεσού, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Λ/σου, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ Λ/σου οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες προς τα μέλη τους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια του ΔΗΣΥ Λεμεσού για να δώσουν όλοι μαζί χαρά στα παιδιά με την υπόσχεση ότι πάντα θα είναι υποστηρικτές τέτοιου είδους ενεργειών.