Αρχική Τεχνολογία Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy C5 και C7

Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy C5 και C7

H Samsung έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια των Galaxy C5 και C7 smartphones, τα οποία αρχικά είναι διαθέσιμα μόνο στην Κίνα. 

Και τα δύο νέα Galaxy smartphones έχουν μεταλλικό πλαίσιο και παρόμοιο σχεδιασμό, με τη διαφοροποίηση να ξεκινά από τη διαγώνιο της οθόνης τους, ενώ σε κάθε περίπτωση το προφίλ τους είναι πολύ λεπτό. Έτσι, το Samsung Galaxy C5 έχει οθόνη ανάλυσης Full HD, τεχνολογίας Super AMOLED και διαγωνίου 5.2 ιντσών. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 617 με μνήμη RAM 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB που επεκτείνεται μέχρι και τα 128 GB, ενώ η πίσω κάμερα είναι στα 16 Megapixel και η μπροστινή στα 8 Megapixel.

image

To Samsung Galaxy C7 είναι ένα smartphone με οθόνη Super AMOLED, full HD και διαγωνίου 5,7 ιντσών. Στο εσωτερικό του έχει οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.0 GHz, με γραφικά Adreno 506 GPU. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 32, είτε 64 GB, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3300 mAh, ενώ η μνήμη RAM είναι 4 GB.

Τα δύο νέα Galaxy smartphones έχουν λειτουργικό σύστημα Android 6.0 και θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία αργότερα το 2016 στην κινέζικη αγορά σε τιμές που θα κινούνται στην κατηγορία των 300 – 450 ευρώ περίπου. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα τα δούμε και στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…