Αρχική Τελευταία Νέα Cyprus Airways: Πτήσεις μόνο σε νησιά φέτος

Cyprus Airways: Πτήσεις μόνο σε νησιά φέτος

Η Charlie Airlines, που έχει τα δικαιώματα των εμπορικών σημάτων της Cyprus Airways, εξασφάλισε και τις δύο απαραίτητες άδειες – την άδεια πτητικών επιχειρήσεων ως προς την τεχνική και πτητική της αρτιότητα, όπως και την άδεια αερομεταφορέα σε σχέση με την επιχειρηματική και οικονομική δυνατότητα υλοποίησης του πτητικού της προγράμματος για τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία έχει εγγράψει ήδη ένα Airbus A319 στο κυπριακό νηολόγιο και λειτουργεί γραφεία στη Λάρνακα. 

Ωστόσο, για τη θερινή περίοδο δεν θα προχωρήσει σε ευρύ πτητικό πρόγραμμα. Θα παραμείνει με το ένα αεροσκάφος και θα πραγματοποιεί κυρίως ναυλωμένες πτήσεις σε συνεργασία με τουριστικούς φορείς, όπως και δρομολογημένες πτήσεις σε τέσσερις κοντινούς τουριστικούς προορισμούς από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ήδη, έχει προγραμματίσει μέσα από τις απαραίτητες διαδικασίες το πρώτο της δρομολόγιο που θα είναι μια φορά την εβδομάδα από τη Λάρνακα προς το Ηράκλειο και αντίστροφα, για την περίοδο 28 Ιουνίου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Αυτή την περίοδο το ίδιο δρομολόγιο εξυπηρετείται από την Cobalt με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και από την Aegean με τρεις πτήσεις την εβδομάδα τη θερινή περίοδο. 

H Charlie Airlines θα προσθέσει δεύτερο αεροσκάφος –του ίδιου τύπου– στον στόλο της πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου και προγραμματίζει να αυξήσει σταδιακά τον αριθμό των αεροσκαφών και τα δρομολόγιά της.

 

Πηγή: “Φ