Αρχική Διεθνή Nέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ερευνά το FBI

Nέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ερευνά το FBI

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το FBI ανακοίνωσε ότι ερευνά “φερόμενη απόπειρα δολοφονίας” κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ”.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, μέλη των μυστικών υπηρεσιών εντόπισαν οπλοφόρο κοντά σε θαμνους, σε γήπεδο γκολφ όπου έπαιζε, περίπου πεντακόσια μέτρα πιο μακριά, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών άνοιξαν πυρ εναντίον του υπόπτου, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας στο σημείο όπου είχε κρυφτεί ένα περίστροφο και δύο σακίδια.

Ο ύποπτος, που σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είναι ο πενηντα-οκτάχρονος Ράιαν Ουέσλι Ρουθ, συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους υποστηρικτές τους, ανέφερε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή όπου βρισκόταν αλλά ο ίδιος είναι καλά και ασφαλής.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η Αντιπρόεδρος Χάρις έχουν ενημερωθεί για τα γεγονότα και έχουν ανακουφιστεί γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά.

Λίγο αργότερα ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε ότι έδωσε οδηγίες να παρασχεθούν από τις Μυστικές Υπηρεσίες όλα τα μέσα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του πρώην Προέδρου.

Η Κάμαλα Χάρις, σε ανάρτηση της στην πλατφόρμα Εξ, υπογράμμισε ότι η βία δεν έχει θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες.