Αρχική Διεθνή Αυξάνονται οι νεκροί του «Μίλτον»

Αυξάνονται οι νεκροί του «Μίλτον»

Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι των παράκτιων περιοχών της Φλόριντα, μετά το πέρασμα του τυφώνα «Μίλτον». Σε ορισμένες περιοχές, όπως στην Αγία Πετρούπολη, σημειώθηκαν καιρικά φαινόμενα από αυτά που συμβαίνουν μια φορά στα 1000 χρόνια. 

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, περισσότεροι από δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωής τους, με την Πολιτεία, ωστόσο να αναμένει αύξηση του αριθμού των θυμάτων, σύμφωνα με τον κυβερνήτη, Ρον ΝτεΣάντης. 

Σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω του «Μίλτον» του τρίτου τυφώνα που έπληξε τη Φλόριντα φέτος. Ριπές ανέμου 100 χιλιομέτρων καταγράφηκαν κοντά στην Τάμπα, ενώ ο τυφώνας έσκισε τη στέγη του Tropicana Field, το οποίο επρόκειτο να είναι ένα αυτοσχέδιο καταφύγιο για τους πρώτους ανταποκριτές.

Τελευταία διάσωση αφορούσε έναν άνδρα που βρισκόταν πάνω σε έναν καταψύκτη που επέπλεε σε απόσταση περίπου 50 χλμ από την ακτή.

Η αμερικανική ακτοφυλακή κατέβηκε από ελικόπτερο και κολύμπησε στον άνδρα, ο οποίος βρέθηκε γονατισμένος πάνω στη συσκευή της κουζίνας στον Κόλπο του Μεξικού στα ανοικτά του Longboat Key, στη Νότια Φλόριντα.