Αρχική Τελευταία Νέα Καιρός: Σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία – Πτώση και άνοδος μέχρι τη Δευτέρα

Καιρός: Σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία – Πτώση και άνοδος μέχρι τη Δευτέρα

Απότομη αλλαγή και πτώση της θερμοκρασίας απόψε. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα παρατηρούνται κατά τόπους παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.  Oι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 12 στα δυτικά παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά  αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα.