Αρχική Τελευταία Νέα Αναβαθμισμένες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις φέτος στην Λεμεσό

Αναβαθμισμένες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις φέτος στην Λεμεσό

Με μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα ο Δήμος Λεμεσού ανοίγει την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Λεμεσού προσκαλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης στην φωταγώγηση του δέντρου, υποσχόμενος ένα βράδυ με πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες. Η φωταγώγηση φέτος θα γίνει με μπλε χρώματα που θα καλύπτουν και το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης, καθώς και τα γύρω κτίρια. 

Ο Άγιος Βασίλης μάς επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή είσοδο μέσα σε φωταγωγημένο μπλε άρμα. Με τη συνοδεία ξωτικών θα μεταβεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που όπως κάθε χρόνο θα είναι στημένο στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου για να μοιράσει δώρα στα παιδιά. 

Η γιορταστική εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη φιλαρμονική του Δήμου, παιδικές χορωδίες, χορευτικά συγκροτήματα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς κ.ά. Είναι αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά που τα αναμένουν πολλές εκπλήξεις. 

Η φετινή φωταγώγηση είναι ειδικά αφιερωμένη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε φως σε μια ζωή», με τη στήριξη της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Επίσης το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στηρίζει την καλλιτεχνική διοργάνωση και η ένταξη του μπλε χρώματος στη διακόσμηση συμβολίζει το χρώμα της θάλασσας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κατά μήκος των οδών Ανεξαρτησίας και Αγίου Ανδρέου.