Αρχική Τελευταία Νέα Aντιπαραθέσεις στο Δήμο Λεμεσού – Μοιράζει μισθούς και μπόνους αόριστα

Aντιπαραθέσεις στο Δήμο Λεμεσού – Μοιράζει μισθούς και μπόνους αόριστα

Ένταση φαίνεται να έχει προκληθεί στα εσωτερικά κλιμάκια του Δήμου Λεμεσού ο οποίος μοίρασε θέσεις και  τεράστιους μισθούς σε υπαλλήλους τους, ανάλογους με τη μισθοδοσία του Δημοσίου κλίμακας Α10 και πάνω, χωρίς, μάλιστα, δεύτερη σκέψη, σύμφωνα με άρθρο του OffSite.

To γεγονός αυτό έφερε μεγάλη αντιπαράθεση στο εσωτερικό του Δήμου, καθώς ο Δήμος Λεμεσού παράκαιρα εντελώς, ετοίμασε τις  αιτήσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών ούτως ώστε να εγκριθεί το όλο εγχείρημα, κάτι το οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στον Προϋπολογισμό του 2018 ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό. Η απόφαση αυτή προβληματίζει και διχάζει, αφού ο προϋπολογισμός «έκλεισε» και ψηφίστηκε χωρίς να συμπεριφερθούν αυτές οι θέσεις και χωρίς να συζητηθούν στη Βουλή ενώ ο Δήμαρχος και το επιτελείο του γνώριζαν εξ αρχής ότι η αναβάθμιση των συμβασιούχων ήταν απαραίτητη.

Η απόφαση του Δήμου να μοιράσει υψηλές μισθολογικές κλίμακες Α10 σε τέσσερα άτομα (Βιβλιοθηκάριο, δύο Μουσικούς και μία Γραμματειακή Λειτουργό) δεν άρεσε στους υπόλοιπους υπαλλήλους και δίχασε το Δημοτικό Συμβούλιο φέρνοντας σωρεία αντιδράσεων στην τελευταία συνεδρίαση όπου και τέθηκε το όλο ζήτημα στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ