Αρχική Τελευταία Νέα Aποκαλυπτική η νεκροτομή – Γεννήθηκε ζωντανό το βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Aποκαλυπτική η νεκροτομή – Γεννήθηκε ζωντανό το βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Φρίκη προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής επί της σορού του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε χθες το πρωί σε ιμάντα διαλογής σκουπιδιών σε εργοστάσιο στο Γέρι. 
 
Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή, Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους, διαφάνηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωνταντό. 
 
Ο κ. Χαραλάμπους σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το βρέφος φαίνεται να είναι Ευρωπαϊκής καταγωγής και λήφθηκαν δείγματα DNA για επιστημονικές εξετάσεις με σκοπό να οδηγήσουν τις αρχές στην μητέρα του βρέφους.
 
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κοριτσάκι ενός ή δύο ημερών, το οποίο ήταν γυμνό, το οποίο ρίχθηκε σε κάδο ανακύκλωσης που περισυνέλεξε προχθές το βράδυ σκυβαλοφόρο.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή Αρχηγείου στην Αγλαντζιά, όπου φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις να πετάχτηκε. Ωστόσο δεν αποκλείεται να περισυλλέχθηκε και από την περιοχή του Στροβόλου όπου το ίδιο σκυβαλοφόρο μάζεψε προχθές βράδυ σκουπίδια.  
 
Την ίδια ώρα η αστυνομία διενεργεί εξετάσεις σε κλινικές και νοσοκομεία ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν μετέβη οποιαδήποτε γυναίκα για περίθαλψη.