Αρχική Τελευταία Νέα Aπαντήσεις για το θάνατο της 22χρονης στον Πρωταρά – Τι έδειξε η...

Aπαντήσεις για το θάνατο της 22χρονης στον Πρωταρά – Τι έδειξε η νεκροτομή

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της οικιακής βοηθού, ηλικίας 22 ετών από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής να επιπλέει νεκρή στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας των εργοδοτών της, στο Πρωταρά.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου που διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 22χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, «ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού».
 
Η 22χρονη οικιακή βοηθός είχε μεταβεί με τους εργοδότες της που διαμένουν στη Λευκωσία, στον Πρωταρά όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.
 
Οι εργοδότες της νεαρής έφυγαν για να πάνε στη θάλασσα ενώ η κοπέλα έμεινε στο σπίτι. Χθες βράδυ οι εργοδότες της νεαρής επέστρεψαν στο σπίτι και όταν δεν την εντόπισαν, βγήκαν προς αναζήτησή της.
 
Γύρω στις 20.15 το ζεύγος εντόπισε την 22χρονη να επιπλέει στη πισίνα της κατοικίας και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία,  μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
 
Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε την κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ