Αρχική Τελευταία Νέα Accept – LGBTI Cyprus: Καταγγέλλει στοχοποίηση παιδιού για ομοφυλοφιλία (ΦΩΤΟΣ)

Accept – LGBTI Cyprus: Καταγγέλλει στοχοποίηση παιδιού για ομοφυλοφιλία (ΦΩΤΟΣ)

«Παιδί τέθηκε στο στόχαστρο αγοριών τα οποία προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους στιγματίζοντας ένα συνομήλικό τους, σε μια ολόκληρη περιοχή», καταγγέλλει σε ανάρτηση της η “Accept – LGBTI Cyprus”.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι, άγνωστα πρόσωπα γέμισαν πάρκο της πρωτεύουσας με αυτοκόλλητα που παρουσιάζουν το θύμα μπούλινγκ ως ομοφυλόφιλο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παιδί τέθηκε στο στόχαστρο αγοριών τα οποία προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους στιγματίζοντας ένα συνομήλικό τους, σε μια ολόκληρη περιοχή.
Συγκεκριμένα, οι νταήδες γέμισαν πάρκο της πρωτεύουσας με αυτοκόλλητα που παρουσιάζουν το θύμα του μπούλινγκ ως ομοφυλόφιλο. Δεν δίστασαν ακόμα και να χρησιμοποιήσουν σπρέι για την αναγραφή των επαίσχυντων μηνυμάτων που θέλουν να περάσουν. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, αναγράφεται ακόμα και ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μη διδασκαλίας της Σεξ. Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Όταν στο Γυμνάσιο οι καθηγητές αποφεύγουν να διδάξουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τότε στα παιδιά δημιουργείται η εντύπωση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι μεμπτό κι αξίζει χλευασμού. Θυμίζουμε ότι στο Δημοτικό δεν υπάρχει καμιά αναφορά επί του θέματος. Ούτε καν η φράση “ομοφοβικός εκφοβισμός”.
Η ακροδεξιά νεοσύστατη οργάνωση “Αλληλεγγύη Γονέων”, σε συνεργασία με το “Κόμμα Κυνηγών”, το ΕΛΑΜ και τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους, βάλθηκαν να διαγράψουν ακόμη κι αυτές τις ελάχιστες αναφορές του Γυμνασίου-Λυκείου, με τη γνωστή ψευδή ρητορική των “πολλαπλών φύλων”.
Η “Αλληλεγγύη Γονέων” αλωνίζει χωριά και πόλεις κάνοντας διαλέξεις σε κατηχητικά. Οι Εκκλησίες ανοίγουν δωρεάν τις πόρτες τους σ’ αυτούς.
Δίνουν έντυπα υπογραφής για κατάργηση του μαθήματος της σεξ. αγωγής. Το “Κόμμα των Κυνηγών” βρίσκει επιπλέον χώρους σ’ όλες τις επαρχίες όπου εναποθέτει έντυπα για υπογραφή και τους ανακοινώνει δημόσια.
Ταυτόχρονα, ετοιμάζουν μαζικές προσφυγές στο δικαστήριο και μαζικές διαδηλώσεις από Σεπτέμβρη.
Ποιο μάθημα και ποια πολιτική θα απομείνει να προστατεύσει τα παιδιά από αυτήν την ομοφοβική λύσσα που παρατηρείται αυτόν τον καιρό?
Επαναλαμβάνουμε: το μάθημα της Σεξ. Διαπαιδαγώγησης δεν διδάσκει το σεξ καθ’ αυτό. Δεν διδάσκει τα πολλαπλά φύλα, δεν υποβάλλει στα παιδιά να γίνουν τρανς ή gay. Το μάθημα προστατεύει από την σεξ. κακοποίηση, δίνει ορατότητα στην ύπαρξη των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων (που όλα τα παιδιά ήδη το γνωρίζουν αλλά με αρνητική απόχρωση) και προλαμβαίνει τον ομοτρανσφοβικό bullying, όπως το πιο πάνω τραντακτό παράδειγμα.

Πηγή: ant1live.com

Προηγούμενο άρθροΣτο εδώλιο ο 17χρονος που μαχαίρωσε συνομήλικό του σε ίντερνετ καφέ-Ελεύθερος υπό όρους
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Κινδύνευσαν παιδιά στη Λεμεσό Οικία τυλίχθηκε στις φλόγες (Βίντεο / Εικόνες)