Αρχική Τελευταία Νέα ΑΕΛ-Απόλλων: Τριήμερη κράτηση για τους συλληφθέντες

ΑΕΛ-Απόλλων: Τριήμερη κράτηση για τους συλληφθέντες

Διατάγματα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων ηλικίας 20, 24, και 29 ετών, τα οποία είχαν συλληφθεί χτες για επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Συγκεκριμένα τα τρία άτομα συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πριν από την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – Απόλλων, προκλήθηκαν επεισόδια στην είσοδο Αρ. 1 της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, έσπρωξαν τους επιτηρητές ασφαλείας που βρίσκονταν και επιτηρούσαν την πιο πάνω είσοδο και αφού παρέμειναν στο εσωτερικό χώρο της εισόδου, επιχείρησαν να την κλείσουν, με σκοπό να παρεμποδίσουν την είσοδο των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία τα μέλη της Αστυνομίας επιχειρώντας να εισέλθουν εντός της εισόδου Αρ. 1, δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών του Απόλλωνα.

Για αποκατάσταση της τάξης, επενέβη αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι πλείστοι από τους συγκεκριμένους οπαδούς να τραπούν σε φυγή. Επίσης, στον ίδιο χώρο μετέβη και η αντιοχλαγωγική ομάδα της ΜΜΑΔ, τα μέλη της οποίας, δέχθηκαν επίθεση από τους εν λόγω οπαδούς, με ξύλα, πέτρες και πλαστικά μπουκάλια.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επισκέφθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ