Αρχική Τελευταία Νέα Άφαντοι οι κουκουλοφόροι της ομοφοβικής επίθεσης στο ΤΕΠΑΚ

Άφαντοι οι κουκουλοφόροι της ομοφοβικής επίθεσης στο ΤΕΠΑΚ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την ομοφοβική επίθεση στο ΤΕΠΑΚ – Άφαντοι οι κουκουλοφόροι – Δύο νυν και τρείς πρώην φοιτητές

Άφαντοι παραμένουν οι κουκουλοφόροι τους οποίους ψάχνει η Αστυνομία για την ομοφοβικοί επίθεση πραγματοποίησαν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια εκδήλωση της φοιτητικής ένωσης του ΤΕΠΑΚ με προσκεκλημένη την οργάνωση ACCEPT- ΛΟΑΤΚΙ.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον πέντε προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την επίθεση κουκουλοφόρων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου και τρείς πρώην φοιτητές, ενώ οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Tρομακτικό το θράσος τους» λέει ο φοιτητής που χτυπήθηκε από τους κουκουλοφόρους

Ο 21χρονος φοιτητής ο οποίος έπεσε θύμα της ομοφοβικής επίθεσης κουκουλοφόρων στο ΤΕΠΑΚ έστειλε χθες μήνυμα προς την πολιτεία μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την καλεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, λαμβάνοντας μέτρα.

Συγκεκριμένα, ο φοιτητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως όταν ξεκινούσε τις σπουδές του τον Σεπτέμβρη του 2020 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου η τελευταία σκέψη που θα του περνούσε από το μυαλό μου ήταν ότι θα δεχόταν επίθεση μέσα στους χώρους του ίδιου του Πανεπιστημίου μου σε μια εκδήλωση της φοιτητικής ένωσης της οποίας είναι μέλος.

Επισημαίνει δε, πως «είναι τρομακτικό το θράσος που είχαν αυτά τα υποκείμενα να έρθουν σε μια απλή ενημερωτική εκδήλωση με την ACCEPT και να επιτεθούν σε φοιτητές χωρίς κανένα ίχνος πρόκλησης».

«Δεν μπορώ καν να διανοηθώ τι μπορεί να ακολουθήσει σε περίπτωση που δεν βρεθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες», συμπληρώνει.

Τέλος, εκφράζει την ευχή πως «η πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και επιτέλους να πάρει μέτρα, μέτρα που θα απομονώσει τέτοια στοιχεία. Μέτρα όχι μόνο όσον αφορά την δικαιοσύνη, αλλά από την παιδεία μέχρι και ότι άλλο πρέπει να ξηλωθεί σε αυτό τον τόπο».