Αρχική ΤΕΠΑΚ Αυτό είναι το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΤΕΠΑΚ (pdf)

Αυτό είναι το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΤΕΠΑΚ (pdf)

Το μήνυμα του Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Παναγιώτη Ζαφείρη…

 

Το ΤΕΠΑΚ εξέδωσε το υγειονομικό πρωτόκολο του, δηλώνοντας έτοιμο για την νέα ακαδημαική χρονιά, ώστε να φιλοξενήσει με ασφάλεια φοιτητές και προσωπικό.

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρύτανης Παναγιώτης Ζαφείρης ενημέρωσε για τις υγειονομικές ετοιμασίες του Πανεπιστημίου της πόλης μας.

Κατεβάστε ΕΔΩ αυτούσιο το πρωτόκολλο του ΤΕΠΑΚ:

Η δήλωση του Πρύτανη Ζαφείρη:

«Αγαπητές/οί συνάδελφοι
Αγαπητές/οί φοιτήτριες/τές

Πριν λίγο λάβατε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο το αναλυτικό υγειονομικό πρωτόκολλο που ετοίμασε το πανεπιστήμιο μας στη βάση των κατευθυντήριων οδηγιών της κυπριακής πολιτείας και στο πλαίσιο ακαδημαϊκής λειτουργίας που έχει καθορίσει η Σύγκλητος και το ΠΣ.

Θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία για απορίες και διευκρινήσεις ξεχωριστά με όλες τις επιμέρους ομάδες (ακαδημαϊκό, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές) για την πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου.

Το περασμένο εξάμηνο αποδείξαμε ότι με συνεργασία, αλληλοκατανόηση και προγραμματισμό μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Οδεύουμε προς ένα δύσκολο εξάμηνο είμαι σίγουρος όμως με την ίδια υπευθυνότητα από όλους θα τα καταφέρουμε ξανά. Είμαστε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στην ετοιμασία του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Παναγιώτης Ζαφείρης»